kasias93 Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Witam wszyskich, na początku chciałam prosić wszystkich o wyrozumiałość... wiem, że nie jestem pierwszą osobą, która prosi o pomoc w wypełnieniu ankiet, jednak bardzo mi na tym zależy. Piszę pracę dyplomową pt."Zarządzanie turystyką w regionie w oparciu o rozwój turystyki rowerowej, na przykładzie województwa ślaskiego" ta ankieta to jedno z moich badań, które chcę przeprowadzić.Pozwoiłam sobie prosić Was o pomoc. Ankieta nie jest długa. Z góry bardzo dziękuje za pomoc! http://www.ankietka.pl/ankieta/179145/turystyka-rowerowa-w-wojewodztwie-slaskim.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcyk Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 IMHO nie do końca dobrze zrobiona jest ta ankieta: 3. Województwo w którym Pan/i mieszka? już lepiej zadać pytanie z którym województwem jest związany respondent, mieszkać można za granicą i co wtedy nie bierzemy udziału w ankiecie czy kłamiemy? 13. Jeżdżąc rowerem na terenie woj. śląskiego:Możesz udzielić wielu odpowiedzi Korzystam z usług wypożyczalni rowerów Zabieram rower na bagażnik samochodowy Korzystam z noclegu w obiektach, które są przygotowane na przyjęcie turystów rowerowych ... a mieszkając na Śląsku nie mogę jeździć na własnym rowerze wracając z nim po wycieczce do domu? albo wybierać nocleg indywidualny bez jakiś "kwater rowerowych" ? 16. Z kim najczęściej jeździ Pan/i na rowerze? IMHO winno być w czyim towarzystwie... na rowerze można jechać samemu albo z dzieckiem no chyba że się ma tandem albo coś na jego podobieństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasias93 Napisano 21 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Dziękuje bardzo za te uwagi! Wszystko poprawiłam Szkoda tylko, że dopiero 5 ankiet zostało wypełnionych Może masz jakiś pomysł gdzie można by je przesłać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcyk Napisano 21 Marca 2015 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 jak poprawione to wypełnię teraz , a co do respondentów zważywszy że są to max 2 min czasu to proponuje wpaść na masę krytyczną czy inną cykliczną imprezę dla cyklistów (nawet na tym forum w regionalnych działach są takie informacje co gdzie i kiedy), trzeba wyjść do człowieka i z nim bezpośrednio porozmawiać Sam przed polibudą kilka takich ankiet wypełniłem dla innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasias93 Napisano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Dzięki! Świetny pomysł, zaraz czegoś poszukam... że ja na to nie wpadłam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.