Skocz do zawartości

Piasta Shimano i kulki.

Grovve

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Mam problem z moim przednim kołem w ogóle. Najważniejsze pytanie to ile i jakiego rodzaju kulki mają być w piaście Shimano bo wydaje mi się że mogłem pogubić. Rower to Kands Energy 1300 na tarczach z tamtego roku i piasta hbrm 350 chociaż co chwilę widzę inne nazwy. Na allegro jest opisana jako rm 070. Jaki jest koszt takich kulek i czy w rowerowym je dostanę?

kands_1300_alivio_2ht_czarny_piasta_przo

Druga kwestia podejrzewam że jakimś cudem to koło mi sie pokrzywiło i tutaj też pytanie o koszt i gidze można je naprostować?

Napisano

i tutaj też pytanie o koszt i gidze można je naprostować?

Sklep rowerowy u mnie kosztuje to 30 zł.(sklep koło mnie a nie mój sklep , żeby nie było nie jasności)

Co do kulek wyjmij je zmierz i idź do sklepu. Za nim to jednak zrobisz mam pytanie. Jak mogłeś pogubić kulki? Przecież to konstrukcja zamknięta i chyba nie da się ich pogubić. Jaki przebieg ma rower? Może wystarczy je przesmarować.

Napisano

To akurat prawda , powinna być klamra bo zamkną , rozumiem że jesteś nowy , ja też byłem , lecz przy rejestracji czy po chyba otworzył Ci się taki link należało by go przeczytać , nazwa tematu powinna w Twoim przypadku wyglądać tak:

[Piasta]Shimano i kulki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...