eLuminatii Napisano 18 Marca 2015 Napisano 18 Marca 2015 Witam, Chciałbym prosić o pomoc przywyborze roweru, dodam że ostatni raz jeździłem na rowerze ok 8 lat temu. Z powodu mojego zawodu(Kierowca) potrzebuję jakiejś aktywności fizycznej by zadbać o zdrowie i kondycje także padło po konsultacji z drugą połówką na rowery. Interesują mnie rowery z segmentu "Cross" szczególnie przyglądam się modelom Specialized Comp Disc, Kross Evado 6.0, Kellys Phanatic 70 mowa oczywiście o modelach na rok 2015 czy mógłby mi ktoś coś więcej na ich temat w prosty sposób powiedzieć, porównać lub doradzić jakiś jeszcze inny model coś np z KTM lub Scott? Dodatkowo prosiłbym o polecenie jakiegoś sklepu internetowego lub z okolic KRK. Z góry dziękuję za okazaną pomoc i pozdrawiam Kamil
tobo Napisano 18 Marca 2015 Napisano 18 Marca 2015 Popraw temat - regulamin. Tematów o tych rowerach jest sporo, wystarczy sprawdzić dział.
eLuminatii Napisano 18 Marca 2015 Autor Napisano 18 Marca 2015 A ciut konkretniej można prosić w kwesti tego co jest nie tak?
tobo Napisano 18 Marca 2015 Napisano 18 Marca 2015 Jeśli zapoznałeś się z regulaminem forum (?) to wszystko tam znajdziesz.
eLuminatii Napisano 18 Marca 2015 Autor Napisano 18 Marca 2015 W jaki sposób mogę edytować nazwę tematu aby udzielono mi pomocy?
Mod Team durnykot Napisano 21 Marca 2015 Mod Team Napisano 21 Marca 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.