zgucior Napisano 18 Marca 2015 Napisano 18 Marca 2015 Sprzedam po zeszłym sezonie i zimie części i buty w dobrym stanie: 1 pedały LOOK quartz czerwone /bloki i podkładki też się znajdą / 110zł2 opony Maxxis Beaver 29er bardzo lekkie 2szt 50zł/kpl3 kierownica FSA K-force karbonowa 680mm 80zł4 mostek FSA aluminiowy powlekany karbonem 100mm 90zł5 buty szosowe Mavic avenir wkładka 27cm białe 150zł6 buty szosowe Specialized sport road białe wkładka 26,5 100zł7 bloki szosowe LOOK Keo dość mocno zużyte gratis 8 kierownica easton EA70 flat 580mm 50złoraz kilka innych różnościOdbiór tylko osobisty i tylko w Bydgoszczy lub Szczecinie !!! Ceny do uzgodnienia na miejscu.
zgucior Napisano 19 Marca 2015 Autor Napisano 19 Marca 2015 Przepraszam za pomyłkę buty speca też sa 9tka czyli 27cm a kiera jest 640mm. Zdjęcia na pw dla zainteresowanych.Swoją drogą to chyba "ludkowie mili" chcieliby szpeje za darmo Wnioskuję tak po odzewie z jakim się spotkałem. A ja nie mam zamiaru oddawać tak po prostu szpejów z górnej półki po jednym sezonie używania.Jak ktoś chce poogladać sobie zdjęcia niech odpali allegro - tam jest pełno tanich podróbek na które można popatrzeć i kupić.Do butów mam dwiem pary uzywanych bloków LOOK Keo , siwe i czarne. Na kilka kmów jeszcze wystarczą.Doszła jeszcze sztyca Thomsona Elite prosta 30,9mm , którą z chęcią bym wymienił na 31,6 ale moge ją też sprzedaćNa dniach może będą jeszcze kółka 26tki Eastona EA90XC z RocketRonami i zaciskami. Kołą mają przejechane z 1300kmów ale oponki nie więcej jak 300 Cena do uzgodnienia. Pisze może bo czekam na 27,5 , miały być dziś ale .... .
zgucior Napisano 30 Marca 2015 Autor Napisano 30 Marca 2015 Nieaktualne. Szpeje poszły w świat. Prosze o zamknięcie tamatu.
Mod Team Pixon Napisano 3 Kwietnia 2015 Mod Team Napisano 3 Kwietnia 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.