cienkun Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Witajcie. Będę kupował łańcuch i manetkę, bo tych części mi brakuje do napędu 1x9 z przeznaczeniem do roweru codziennego użytku. (czyli taki prawie mieszczuch podmiejski) Przerzutka: Sora RD-3500 GS Kaseta: cs-hg400 11-32 blat truvativ o taki łańcuch: ??? Jaki? coś niedrogiego, ale, żeby hulało. (tzn. plasteliny nie chcę) Manetka: myślałem o alivio slm 430 Będzie grało wszystko jak trzeba, czy lepiej inną manetkę? Pozdr. Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cienkun Napisano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Co do łańcucha. Warto Shimano 7701 czy HG93? Rónica w cenie 22 zł (77 i 55zł) Czy może po prostu connexa 900 za 95zł ? Jak się ma trwałość 7701 do connexa 900? W sumie, nie wiem czy warto do kasety alivio drogi łańcuch, no ale teoretycznie, powinna wytrzymać dłużej z dobrym łańcuchem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Jak już chcesz szaleć z łańcuchem, to bierz Campagnolo C9, zdecydowanie najbardziej wytrzymały ze wszystkich 9rz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.