DJTadzio Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Witam! Zamierzam kupić Amortyzator Marzocchi 66 SL1 ATA z niedziałającą regulacją "ATA". Mógłby mi ktoś przybliżyć jakie są tego skutki uboczne? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam! Ps. Dzięki za pomoc w dodawaniu tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 W widelcu nie działa regulacja skoku - widelec traci ugięcie w zakresie regulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Zależy też w jaki sposób jest uszkodzona ATA, jak "sznureczki" to po prostu nie będzie regulacji, a jak to i/lub oringi komory no to widelec raczej nie do jazdy bez serwisu (skok 10 mm ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJTadzio Napisano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 A orientujecie się może ile mniej więcej kosztowałaby naprawa w przypadku tych sznureczków i oringów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Oringi 50 groszy/sztuka, sznurki... hm, nie wiem co to tam za sznurek jest bo nie macałem, ale wygląda na jakąś solidną linkę nylonową czy tam aramidową. Tutaj wątek na mtbr z rozważaniami na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJTadzio Napisano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Dzięki za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi