bartti Napisano 16 Marca 2015 Napisano 16 Marca 2015 Witam, mam do Was forumowicze pytanie, posiadam rower szosowy colnago na podzespołach campy, niestety piasta w tylnym kole powiedziała dość, trzeba ją wymienić i teraz pytanie na jaką??? Dodam, że kaseta ma 9 przełożeń 12-25, a z przodu korba 52-42, na duże podjazdy powyżej 11% trochę mi ciężko, od razu wymieniłbym kasetę, tylko pytanie czy jest sens wymienić np. na 13-27. Co byście polecili, koło ma 32 szprychy, wybór pod campagnolo nie jest zbyt duży, może piasty novatec.... ale jaką??? , dt swiss chyba poza zasięgiem cenowym..... jesli ktoś ma jakiś pomysł będę wdzięczny. Jeśli już będę wymieniał to także szprychy na czarne, pytanie znowu jakie i czy jest sens zakladać cieniowane przy 32h. Wiem dużo tego w jednym poście, ale nadszedł czas na zmiany - piasta, kaseta, łańcuch, szprychy.... Pozdrawiam.
dawid Napisano 17 Marca 2015 Napisano 17 Marca 2015 wydaje mi się że za 350zl jestem w stanie ogarnac nowa piaste dt 340s pod campagnolo, jak jestes zainteresowany to napisz na pirv
Shmitt Napisano 17 Marca 2015 Napisano 17 Marca 2015 aż prosi się o klasyczną piastę campagnolo, która występuje tylko w wersji 32 otworów
bartti Napisano 17 Marca 2015 Autor Napisano 17 Marca 2015 Jesli chodzi o klasyczna piaste campagnolo to znalazlem tylko recorda ale cena to ponad 600 zl moze ktos ma namiar na piaste campy nizszej grupy chorus athena itp.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.