Skocz do zawartości

[błotniki] Budżetowe błotniki do Evado 5.0

stawek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Koledzy chciałbym was prosić o pomoc w wyborze błotników do Kross Evado 5.0.

Chciałbym na nie przeznaczyć max 50zł i jedyny w zasadzie wymóg oprócz tego aby dobrze chroniły przed wodą z kół to to aby się w miarę dobrze prezentowały :) Co możecie konkretnego polecić w takich pieniądzach ? Pozdrawiam.

Napisano

Zacząłem trochę czytać o tych błotnikach i widzę, że to wcale nie jest zły pomysł aby je zastosować. Co prawda wizualnie do mnie nie przemawiają, ale podobno tyłek suchy :)

Jak możesz to wrzuć jakieś zdjęcie.

Napisano

Słyszałem, że nie chronią one zbyt dobrze od wody/błota a na tym mi najbardziej zależy, a Ty co o nich możesz powiedzieć ?

Napisano

Kompletna bzdura, błotniki maja przedluzane noski i sa długie chronią prawie cale kolo. Plusem jest takze ze siedza stabilnie. Latwo je demontowac. Są takze z niezlej jakości plastiku porównując do tańszych odowiednikow. Aczkolwiek w tej cenie byc moze mozna znalesc cos lepszego.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam ponownie. Postanowiłem, ze kupię błotniki SKS Bluemels. Proszę powiedzcie mi jaka szerokość powinienem wybrać aby były odpowiednie dla opony schwable marathon mondial 28x 1.6 ?

Ps. Koledzy nie będzie problemu z montażem takich lotników na evado 5.0 (2014) ?

Napisano

Ja przy takie samej j szerokosci opoy jak Twoja, mam błotniki 55mm i nie wyobrazam sobie żeby mogłyby być one węższe, gdyż po prostu wtedy by nie chroniły należycie, a błoto by wylatywało na boki.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Postanowiłem ze kupię błotniki SKS Longboard. Powiedzcie mi tylko czy nie będzie problemu z mocowaniem w evado 5.0 (2014) ? Bardzo proszę o pomoc b chce je jak najszybciej zamówić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...