BLiTzPL Napisano 16 Marca 2015 Napisano 16 Marca 2015 Witam , Od około pół roku posiadam rower NS Bikes Soda Air - i podczas gdy jeżdżę mam wrażenie ,że amortyzator z tyłu się wyrwie - na ramie roweru jest strasznie cienko przymocowany , czy może się on wyrwać pod większym obciążeniem ?
MikeSkywalker Napisano 16 Marca 2015 Napisano 16 Marca 2015 Masz Sodę pół roku i myślisz nad Fuzzem? Sio trollu! Co to znaczy mała powierzchnia? Pewnie chodzi o to że mocowanie dampera do górnej rury wygląda na słabe patrząc z boku.
BLiTzPL Napisano 16 Marca 2015 Autor Napisano 16 Marca 2015 @MikeSkywalker - Chodzi mi o to ,że niepewnie mi się jeździ na tym rowerze , dlatego też myślę nad Fuzzem..
MikeSkywalker Napisano 17 Marca 2015 Napisano 17 Marca 2015 Mam dziwne wrażenie że nie jeździłeś na tym rowerze Nie znam chyba nikogo kto czułby się na Sodzie niepewnie a ludzie spokojnie latają nią na trasach DH i nic się nie dzieje.
BLiTzPL Napisano 17 Marca 2015 Autor Napisano 17 Marca 2015 @MikeSkywalker - Ok dzięki , chyba za bardzo się przejmuje ;p
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.