maffi Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Witam, chciałabym prosić o radę w sprawie roweru do dojazdów do pracy- ok 9 km, po ścieżce rowerowej. Ma być jak najtańszy, przyzwoicie wyglądający, obojętne jest mi to czy będzie nowy czy używany. Jedyne co bym w nim chciała to 29 calowe koła. Znalazłam jeden na allegro: http://allegro.pl/rower-damski-ventura-29-aluminowa-rama-okazja-i5124917528.html Jednak mój mąż bardzo negatywnie jest do niego nastawiony, stwierdził "Chińszczyzna", chodząc po sklepach nie widziałam nic poniżej granicy 1000 zł, a nie planuje tyle wydać, więc odpadają. Może komuś rzuciło sie akurat w oczy coś ciekawego i mi podpowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awerty Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 W tej kwocie 29 cali to jakaś fanaberia ;-) dużo łatwiej o damke 28 cali ,jest w czym wybierac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiryu Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Lazaro Integral v2 to właściwie jedyny sensowny nowy rower w cenie poniżej 1000 zł. MTB 29" i crossy mają obręcz tej samej wielkości. Cała różnica sprowadza się do tego, jaką oponę się do nich założy. PS. @@maffi, Ty żyjesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maffi Napisano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 W tej kwocie 29 cali to jakaś fanaberia ;-) dużo łatwiej o damke 28 cali ,jest w czym wybierac ... A ja już myślałam, że jakaś poszukiwawcza łamaga jest ze mnie, że tych 29 calowych nie mogę w tej kwocie się doszukać Lazaro Integral v2 to właściwie jedyny sensowny nowy rower w cenie poniżej 1000 zł. MTB 29" i crossy mają obręcz tej samej wielkości. Cała różnica sprowadza się do tego, jaką oponę się do nich założy. PS. @@maffi, Ty żyjesz Żyje, żyje i rowerowo mam się dobrze, nawet bardzo się rozwinęłam od zeszłego roku ale teraz chce jakiś taki bardziej miejski rower, koszyczek z przodu i kapelusik, a nie pampers na tyłku i kask ma być jak najtańszy, żebym się go nie bala pod szpitalem zostawić:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burak Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Jesli musi byc po kosztach, i do dojazdow do pracy to lepiej cos takiego: www.electro.pl/Rower_miejski_DAWSTAR_Retro_Citybike_28_Bialy-s787012.html Trzybiegowa piasta ma w takim zastosowaniu same zalety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maffi Napisano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 W czym lepsze są przerzutki w piaście? znalazłam jeszcze jedną używkę, ktora mi się podoba- przynajmniej na zdjęciach, jest w mojej okolicy, to może jutro podjadę z mężem i ją obadam. Jak sprawdzić czy rower nie jest kradziony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maffi Napisano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 I już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.