siejak1 Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Witam mam pytanie czy orientuje się ktoś gdzie dostane mocowanie b-type żeby przymocować manetkę do klamki ? poszukuję części takiej jak na zdj. \/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Naprawdę nikt niema ani nikt nie wiem gdzie to dostane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Zadzwoń lub napisz do Shimano Polska to się wszystkiego dowiesz, przez telefon Cię nie ugryzą. http://www.shimano-polska.com/publish/content/global_cycle/pl/pl/index/wie_zijn_wij_/contact_us.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Problem w tym że nie sprzedają osobno takich części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 To powinno być w zestawie z manetką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Tak powinno być ale w wersji manetek z mocowaniem b-spec a ja zamówiłem a-spec tyle ze 2 klamka hamulcowa ma mocowanie własnie b-spec a przed zamówieniem sprawdziłem prawa klamkę własnie z a-spec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Tak powinno być ale w wersji manetek z mocowaniem b-spec a ja zamówiłem a-spec tyle ze 2 klamka hamulcowa ma mocowanie własnie b-spec a przed zamówieniem sprawdziłem prawa klamkę własnie z a-spec To sprzedaj klamki i kup z b-spec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 (edytowane) Napisałem wyraźnie u góry ze jedna klamka jest z mocowaniem a-type a druga z b-type. Edytowane 18 Marca 2015 przez siejak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 (edytowane) Rozumiem. W ogóle zrobili jakiś bajzel z tym I-Spec A i B type. Sam planuję niedługo zakupić manetki XT z A type i mam nadzieję, że większego problemu nie będzie [emoji14] Zmień jedną klamkę . Edytowane 18 Marca 2015 przez cinek1987cinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 (edytowane) czy orientuje się ktoś gdzie dostane mocowanie b-type żeby przymocować manetkę do klamki ? pomyłka Edytowane 18 Marca 2015 przez rodszyld69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 pomyłka hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Zmień jedną klamkę . Wiadomo o co chodzi , to samo miałem na myśli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi