NAGINATOR Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Witam. Tak jak w temacie, Co będzię lepiej pracować pod kierowcą 100 kg. Jeżdżę głównie utwardzone drogi leśne, polne i czasami asfalt. Bez ekstremalnych zjazdów. Warunek, który mnie ogranicza to 400 zł i piwoty. za xcr przemawia skok 100 mm natomiast sw7 to powietrze ale 80 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 To masz pod piwoty czy pod tarczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAGINATOR Napisano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Pod piwoty i to ogranicza wybór. A i koło 26 Jeszcze pod uwagę biorę raidon wersja lo model 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 SW7 sobie odpuść na wstępie ; golenie 28mm pod 100kg jeźdźca, to mocno średni pomysł. XCR też raczej długo nie pożyje. RS Dart powinien bez problemów podołać, jak trafisz to i RS Tora z pivotami można upolować. Dart 2 ujeżdżał mój znajomy w podobnej wadze i nie oszczędzał go zbytnio, a wideł do teraz ma się dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAGINATOR Napisano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Właśnie Tore mam na celowniku No i nad Dartem pomyślę http://m.centrumrowerowe.pl/item/3735373938373033 A taki raidon dałby radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Co do tuleji ślizgowych to raidon jak najbardziej odpowiada, lecz przy twojej wadze od razu szukaj twardej sprężyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAGINATOR Napisano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 U Ciebie Activia taką dostanę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAGINATOR Napisano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Tora sprzatnieta z przed nosa a sprężynowy Raidon sprzedany. znów poszukiwania i znalazłem Raidon rl-r air model 2008 bez regulacji tłumienia. Warto zakupić taki sprzęt czy lepszy byłby wybór RS Dart 3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 jeśli jesteś zainteresowany to mam na sprzedaż raidona z 2010 r RLD coil :)jbc to PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Tora sprzatnieta z przed nosa a sprężynowy Raidon sprzedany. znów poszukiwania i znalazłem Raidon rl-r air model 2008 bez regulacji tłumienia. Warto zakupić taki sprzęt czy lepszy byłby wybór RS Dart 3? Będąc w Twojej sytuacji z tych dwóch wybrałbym RS Dart 3. Pancerny, sprawdzony sprzęt. Raidon niby powietrzny, ale tyle z jego plusów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAGINATOR Napisano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Tylko te golenie 28 mm w darcie trochę mnie przerażają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAGINATOR Napisano 29 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 http://goldenbike.pl/amortyzator-sr-suntour-raidon-lo-p-45.html?sort=1a Warto taki zakupić? Oczywiście jest to sprężyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 to jest sprężyna powietrzna amortyzator z okolic 2008 roku , jego wadą była wycierająca się czarna powłoka z goleni jednak mysle że jak za taką cene jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAGINATOR Napisano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Jednak jest to zwykły sprężynowiec, tak mi pracownik sklepu uświadomił. chyba go lykne bo za podobną cenę nic nie ma z piwotami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.