Skocz do zawartości

[rower] Lazaro Integral-gdzie można zobaczyć?

lordjankow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Mam pytanie.Spodobał mi się rower Lazaro Integral V3,jednak w żadnym sklepie nie można go zobaczyć,jest tylko w sprzedaży wysyłkowej na allegro.Czy ktoś wie gdzie można go zobaczyć?

P.S.Chodzi o Warszawe i kilkadziesiąt km okolice wawy

Napisano

Zapraszam pod Toruń zaparkowany w piwnicy. Kupiony jakieś 2 tygodnie temu póki co pogoda nie sprzyja, ale ogólnie sprzęt prezentuje się zacniej aniżeli na zdjęciach :-) 
O jeździe dużo nie powiem bo póki co jakieś 20km zrobione w każdym razie pewnie delikatnie będzie trzeba podregulować przerzutki, a być może to kwestia dotarcia - powiedzmy chodzą mechanicznie (ale w pozytywnym znaczeniu) póki co do roweru nie mam zastrzeżeń. 

Napisano

Kupiony jakieś 2 tygodnie temu póki co pogoda nie sprzyja,

Sprzyja, sprzyja. Całą zimę (fakt, bardzo łagodna) przejeździłem na Lazaro i nie mogę powiedzieć złego słowa za te pieniądze. Żadnych awarii.

Napisano

Pogoda nie sprzyja to pojęcie względne - u mnie jest tak, że jak jest mokro nie jeżdżę po prostu nie bawi mnie to już wolę 40 stopniowy upał niż mokry asfalt. Tym bardziej, że Lazaro to Cross, a przesiadłem się z MTB więc powiem delikatnie - czuje się w zakrętach mało pewnie - wiadomo ma większe kółka co sprzyja u mnie większej prędkości (w MTB brakowało mi biegów) a kółka są cienkie więc jakbym miał dorzucić do tego jeszcze deszczyk to obawiam się, że bez leżenia by się nie obyło. 

Po za tym wiesz jak to jest z nowym - jak mam nowe buty to do pierwszego "zadrapania" prawie płacz, a potem z górki, a co tu dopiero mówić o rowerze. 

W każdym razie sam rower tak jak pisałem chodzi i wygląda bardzo dobrze. Ogólnie miałem obawy przy zakupie ale w zasadzie jestem bardzo zadowolony. Przy okazji nareszcie nauczyłem się samodzielnie regulować hamulce, bo zawsze brakowało cierpliwości i nie wiedziałem do czego służy ta mała śrubka przy hamulcach - teraz już wiem :D Do tego powiem, że przejrzałem ten przedział cenowy dość dokładnie i jeśli nie chcesz czekać na premiere Maestro 2015 to śmiało można kupić Lazaro. 

Napisano

Witam czy kupujac od bikefactor mozna cos negocjować cene czy kupowac kupteraz od razu?, chcialem od nich cos dokupic z akcesoriow ale kontakt mailowy kiepski?

Napisano

Ja kupiłem od razu i się nie targowałem w cenie masz tą pierdołke na biodn i błotniki - błotniki jak dla mnie trochę porażka bo są bardzo szerokie i w ogóle ich nie zakładam. Co do targowania się pewnie można spróbować, ale patrząc na to jaki mają zbyt na te rowery to nie sądzę, że coś ugrasz. W tym przypadku popyt chyba przewyższa podaż.

Napisano

Witam czy kupujac od bikefactor mozna cos negocjować cene czy kupowac kupteraz od razu?, chcialem od nich cos dokupic z akcesoriow ale kontakt mailowy kiepski?

Jakie akcesoria? Z tego co widzę to tylko rowery sprzedaje, a tak jak @Kierz pisał, sprzedawca dodaje gratisy w postaci koszyka na bidon i plastikowe błotniki. Co do koszyka, mi akurat taki wystarcza a błotniki to taka sztuka, jest bo jest.

Napisano

Chciałem np wymienić te błotniki na coś innego. Myślę że taki sklep ma w ofercie coś innego oprócz gołych rowerów. Ale już nie ważne zamówiłem v2 2015 i czekam na przesyłkę. Napisali tylko że mają dużo zamówień i że powinni się wyrobić z czasem realizacji czyli do 4 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...