Rulez Napisano 16 Marca 2015 Napisano 16 Marca 2015 Chcesz mieć klimat, to polecam poligon w Świętoszowie, najlepiej w czasie ostrego strzelania ... akurat teraz coś tam łupią, może zdążysz się załapać ...
tobo Napisano 16 Marca 2015 Napisano 16 Marca 2015 Nie bardzo rozumiem te przycinki w tym przypadku. Może kolega ma ciut nierealne zapatrywania na realizację projektu, z drugiej strony nie widzę powodu by po nim jeżdzić - lat temu parę przeciętny forumowicz stukał się w czoło gdy ktoś pisał o jeździe 29erem. circos, sugestie Ruleza traktuj z przymrużeniem oka, on cierpi na permanentny zespół napięcia przedmiesiączkowego.
Roonin Napisano 16 Marca 2015 Napisano 16 Marca 2015 Nikt tu po nim nie jezdzi sam sobie to ubzdurał. To raczej on się rzuca jak wesz na patelni gdy czyta nie to co by chciał przeczytać. Jak szukał bezwarunkowego poparcia swego pomysłu to niech szuka towarzystwa wzajemnej adoracji a nie forum. Ludzie się produkują żeby coś wymyślić to jeszcze pretensje.....
Roonin Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 Chciałeś taniego fatbajka? W Auchan stoi fatbajk o dumnej nazwie "Big Boss" za 1136zł.
Mod Team Pixon Napisano 1 Kwietnia 2015 Mod Team Napisano 1 Kwietnia 2015 Truizm Ale każda okazja jest dobra aby ludziom uświadamiać, że poza XC też jest kolarstwo... Szacunek... I. Owszem ale nie na łódzkie warunki i wspomniany poligon! Przejedźcie się po tym terenie, tam ludzie z psami chodzą, a gość z wielkim zawzięciem przejedzie go na szosie wzdłuż i wszerz! Miałem kilka sezonów GIANT ROCK SE i śmigałem nim na poligonie i nie nadawał się, więc jakikolwiek inny XC mi podsuniecie - to będzie to samo. Na Poligonie są trasy które może i przejeżdża się pierwszy raz ale i są takie na których naprawdę się wychowywałem od małego i można powiedzieć że znam jak własną kieszeń, a tam jazda zwykłym "góralem" nie da mi takiej frajdy jak zmotanie FATa. Czy ty cały czas piszesz o BRUS'ie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.