nietyjek Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Można do mnie napisać wiadomość, albo post w tym temacie. Hej, jak plany zakupowe na koniec sierpnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 No aktualne. Co potrzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 20 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Jest jeszcze szansa na udział w zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 20 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Do kiedy trzeba ewentualnie dać Ci znać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 21 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Dzisiaj wieczorem to maks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Niedługo planuję zakup kilku rzeczy w Bike24.de Jeżeli ktoś będzie zainteresowany zakupami to niech da znać w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa1987 Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 a co tam dają fajnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Planujesz teraz jakieś zakupy w Bike24? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 12 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Tak planuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 6 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Mam zaplanowane kolejne zakupy. Jeżeli ktoś chce kupić cos w tym sklepie to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 12 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 W Bike24 trwa wyprzedaż: https://www.bike24.com/sale/catalog-1000 Jeżeli ktoś znajdzie coś dla siebie to niech napisze. Sam przymierzam się do zakupu kilku rzczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazowiecki Napisano 15 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2018 FigoiFago kiedy planujesz realizować zamówienie? Ja też rozważam kilka części i może bym się podpiął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 15 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2018 Myślę, że w przeciągu tygodnia-dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazowiecki Napisano 15 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2018 Dam znać do wtorku jeśli bym się na coś decydował, w przypadku braku info nie patrz na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 18 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 Ja też bym chętne coś zamówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 18 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 (edytowane) Piszcie co planujecie kupić. Edytowane 18 Lipca 2018 przez FigoiFago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jastu Napisano 13 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 Ktoś coś zamawia? Jedną śrubę potrzebuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 13 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 Zobaczę co mają ciekawego i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi