FigoiFago Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Witam, będę kupował akcesoria rowerowe w sklepie Bike24.de Jeżeli ktoś jest zainteresowany dołączeniem się do zakupów w celu obniżenia kosztów dostawy to proszę się zgłaszać. Zawsze można zaoszczędzić parę złotych na wysyłce Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadra1965 Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Jeśli można to dołączam się . szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 (edytowane) Niestety, ale nie mogę wysłać od Ciebie PW. Edytowane 14 Marca 2015 przez FigoiFago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KryMar1983 Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Do kiedy można składać zamówienia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Do 27 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 W związku z pytaniami dotyczącymi płatności i dostawy zakupionego towaru do Polski informuję, że: za zamówiony towar trzeba dokonać przedpłaty na moje konto. Dokładną kwotę podam po tym jak przewalutuję złotówki na euro. Zrobię to przez kantor internetowy. Ja zrobię przelew w euro na konto sklepu (koszt 5 zł) Towar przywiezie z Niemiec mój kolega około 8 kwietnia. Przy zakupie powyżej 100 euro dostawa ze sklepu do rodziny mojego kolegi skąd będzie odbierał towar jest darmowa. Jeżeli ktoś jest zainteresowany zakupem to proszę wpisać w tym wątku co chce kupić. Moja prośba wynika z tego, że za chwilę pogubię się w PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Jeżeli są jeszcze chętni to zapraszam do kontaktu w sprawie zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Jako jedna z osób, które brały udział w grupowym zakupie informuję, że wszystko przebiegło szybko, sprawnie i zgodnie z informacjami FigoiFago. Moja sztyca dzisiaj dotarła i czeka na montaż Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Qbek84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbikeer Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Brawo :thumbsup: dwa tygodnie czekania, wpłacanie obeciej osobie pieniędzy na konto, ale 20zł w kieszeni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 @mtbikker oj wcale nie 20 zł, a więcej. Wysyłka towaru do Polski to koszt 60 zł. Każda z osób która by dokonywała zakupu samodzielnie zapłaciła by po 60 zł, a przy zakupie grupowym była za darmo. Po drugie na samej różnicy w podatku VAT wyszło kolejne 128 zł. Dla Ciebie to może nie jest duża kwota, ale nie każdy śpi na pieniądzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadra1965 Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Wielkie podziękowania dla FigoiFago. Potrzebowałem drobna rzecz ze sklepu Bike 24 ,/klips do torby Vaude/ niedostępne to było w Polsce. Wartość przesyłki byłaby prawie równa wartości przedmiotu , więc dla mnie to była okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 10 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Brawo :thumbsup: dwa tygodnie czekania, wpłacanie obeciej osobie pieniędzy na konto, ale 20zł w kieszeni :) Za kolejny tego typu post, nie wnoszący nic do tematu, otrzymasz ostrzeżenie. @@FigoiFago, super, dobrze mieć kolejnego zaufanego bikera w łódzkim, na którym można polegać. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nietyjek Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Hej, to chyba tylko ja zostałem z potwierdzeniem iż użytkownik FigoiFago spisał się na medal. Poczynając od zamówienia, dostarczenia i kontaktu nie mam nic do zarzucenia. Wszystko przebiegło sprawnie. Polecam jako organizatora wspólnych zakupów. Można spokojnie zaufać użytkownikowi. FigoiFago wykazuje się również elastycznością przy szukaniu wspólnych rozwiązań. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 16 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Cieszę się, że wszyscy są zadowoleni i dziękuję za zaufanie w sprawie zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Odświeżam temat ponieważ istnieje bardzo duża szansa, że pod koniec maja będę miał możliwość przywiezienia zakupów z tego sklepu, znowu z czyjąś pomocą Chętnych proszę o zgłaszanie się do przyszłego wtorku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nietyjek Napisano 13 Maja 2015 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Super może znów się na coś załapię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 18 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Proszę o zgłoszenie chęci zakupu do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Polecam FigoiFago,dziękuję za pomoc w zakupie. Najlepsza rekomendacja : na zakupie ca.100euro zaoszczędzone ponad 50zł....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 10 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Proszę o zgłoszenie chęci zakupu do jutra Kiedy następne zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 11 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Jeszcze nie wiem. Myślę, że w przyszłym miesiącu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 11 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 OK, będę miał na uwadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shmitt Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Jeszcze nie wiem. Myślę, że w przyszłym miesiącu. w jaki sposób można skontaktować się z cytowanym użytkownikiem odnośnie zakupów w Bike24? jako ,że zaczynają się wyprzedaże należałoby skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Pany jak coś to też mogę pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 2 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Można do mnie napisać wiadomość, albo post w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 3 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Panie i Panowie, przymierzam się do zakupu kilku gratów do mojego roweru w związku z tym można się podłączyć do moich zakupów. Planowany termin realizacji to koniec sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi