stefan2810 Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Witam. Szukam amortyzatora (używka) do 500zł. Amortyzator dla osoby o wadze ok. 95kg. Będzie śmigany głównie po mieście, parkach, lasach, szuter, żwir itp. Generalnie płaski teren Wrocławia. Najbardziej chodzi o to by amortyzator był bezproblemowy i dość pancerny, bo waga użytkownika nie jest mała. Myślałem nad Torą, Rebą lub Epiconem. Co myślicie na ten temat? Polecacie coś jeszcze? Mam sprawdzone tylko Rock Shox'i, na Manitou, Marzocchi sie w oogle nie znam. Może coś na zwykłej spręzynie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Skoro to miasto i płaski teren to do czego ten amortyzator? Myślałeś o sztywnym widelcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Ma być amortyzator. Ja śmigam na sztywniaku, ale znajmy dla którego szukam amorka nie da rady na sztywnym widle. Amor to jednak amor i komfort jazdy jest sporo lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.