Skocz do zawartości

[oświetlenie]Komplet lampek rowerowych - LIDL

TaHalaMaDach

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Mam pytanko odnośnie lampek z Lidla KLIK, mianowicie - skusił się ktoś, żeby kupić i mógłby coś o nich powiedzieć? Ewentualnie, czy warto w ogóle je kupować? Z góry dzięki za odpowiedź/odpowiedzi :)

Napisano

Droga koleżanko. Lampki POLECAM.

Lampki rowerowe z Lidl-a mam w 2 rowerach. Spisują się znakomicie. Mam w nich założone akumulatorki z Lidl-a. Kiedyś przeglądałem stronę CUBE z akcesoriami i znalazłem tam właśnie te same lampki. Tylko zamiast logo CRIVIT jest logo CUBE. Więc jest to ten sam producent. Cube słynie z trwałości i wysokiej jakości tego co znakuje swoim logo. Te lampki należą do niewielu obecnie produktów z LIDL-a z oferty rowerowej, które z uwagi na jakość warto kupić. Mam nadzieję, że ta informacja będzie pomocna. Ps. Warto też zwrócić uwagą na smar do łańcucha i tradycyjnie już kaski. Stosunek cena-jakość wyżej wymienionych   jest dla konkurencyjnych produktów zabójczy. Pozdrawiam.

Napisano

Kasku nie używam, smar jeszcze mam, więc na razie nie potrzebuję, ale kupiłam sobie siodełko KLIK, bo cena mnie skusiła ;) Oczywiście, że informacja jest pomocna, bo zamierzam za niedługo wybrać się do Lidla i sobie to oświetlenie zakupić :) Głównie zależy mi na mocnej lampce z tyłu, zobaczymy, jak się sprawdzi :) W razie czego oddam zestaw, jak będzie coś nie tak :)

Napisano

Siodełka słabe. Warto zwrócić. Ale w Decathlon-ie są za 89zł siodła Selle Italia FLX -unisex. Także POLECAM. Z lampek będziesz zadowolona.

Napisano

Na razie poprzestane na tym siodełku. W najbliższej przyszłości zamierzam zmienić rower, wiec nie będę szalała ;) Tych paru groszy mi nie szkoda :) Ale dzięki za info o lampkach :) Jak będzie wersja black, to biorę na bank (wczoraj widziałam tylko wersję white niestety).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...