kloose Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Siema, Planuję wymienić moją starą szosę na coś takiego: http://olx.pl/oferta/rower-szosowy-trek-slr-ultegra-CID767-ID9fSbh.html#c444cd8ced Co o tej ofercie myślicie? Na co szczególnie zwrócić uwagę przy zakupie? Czy warty swojej ceny? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco1973 Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 widać, że ładny i zadbany rowerek. wizualnie nie oceniam, bo Tobie ma sie podobać z mojego punktu widzenia to poza stanem technicznym najważniejsze żeby był odpowiedni rozmiar. sam wiem że najlepiej to wychodzi po tym jak sie człowiek przejedzie. nie zawsze zalecenia producentów co do tego na jaki to jest wzrost każdemu pasuje. ja kupiłem zgodnie z zaleceniem, mostek już wymieniłem z 12cm na 8 cm a i tak czuję dyskomfort i rower jest na mnie za duży trochę... i nie ma informacji jaki widelec, nadzieja że karbon bo innego nie uznaję. jeździłem już wcześniej na aluminiowym i dziękuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloose Napisano 13 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Z tymi widelcami to rzeczywiście aż taka wielka różnica??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Według mnie rowerek wart tej ceny(koleżka za nowego co prawda, tylko Cuba dał z pięć koła na podobnym klasowo osprzęcie)tak że ja pojawił bym się u sprzedającego ze słowami:dwa tysiące płacę już(może uda się coś urwać)widelec zawsze można wymienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristofer123456 Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Moim zdaniem rower jest warty swojej ceny. Prezentuje się naprawdę dobrze. Szczególną uwagę zwróć na rozmiar ramy, bo potem możesz mieć problemy z komfortową jazdą. Miałem kiedyś za małą ramę i na dłuższych trasy nie czułem się zbyt dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.