Skocz do zawartości

[Rower] Cena:max 2500zł enduro/mtb

XoX

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak wiem, ale nie mam z czego dołożyć do kato 4...czyli kato 3 to nie jest sensowny wybór ?

Jak widzisz @Spaiker kupuje bo jest ładnie pomalowany. Nie ma znaczenia dla niego szajs w postaci tego uginacza RST a już dużo lepszego XCR'a na powietrzu. Ładniejszej i lepszej korby, przepaści w pracy w terenie obydwu tylnych zmieniarek na korzyść XT.

Co do funduszy to ja rozumiem ale czy byłeś gdzieś za tym rowerem, pytałeś o konkretną ostateczną kwotę, rabat??

Napisano

A jednak byłem w sklepie i oglądałem rower Level A6...mega jak dla mnie :)

Cena ta sama a czytałem dobre opinie. O nim co możesz napisać ?  z przodu chyba Rock Shox XC 30 TK

ps: z roku 2014

Napisano

Do tej pory jeździłem na złomie, bez nawet takiego ugniatacza. Po przesiadce na Kato 3 a nie 4, i tak będę skakał ze szczęścia jak dziecko. W dużej mierze bardziej ma znaczenie czas, wole jeździć już i pozmieniać później. Niż czekać miesiąc i patrzeć jak marnuję się pogoda, która ostatnio strasznie kusi. Wiem że dla kogoś kto w tym siedzi i ma wymagania od sprzętu, to prawdopodobnie głupota. Ale nic nie poradzę że się doczekać nie mogę, nie siedziałem na rowerze już z dwa lata. A jak już zacznę zmieniać sprzęt to zrobi się go lepiej niż Kato 4 ;)

PS. Kolor to sprawa trzeciorzędna, za geometrią i osprzętem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...