talento259 Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 (edytowane) Witam. Kolega poprosił o montaż M395 do roweru. To poszło bez problemu, jednak w zestawie był woreczek z takim czymś: http://zapodaj.net/2a4ec23808198.jpg.html Jakby ktoś oświecił mnie co to jest i do czego służy to będę wdzięczny. U siebie nie mam czegoś takiego. Edytowane 12 Marca 2015 przez talento259 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Zabezpieczenie przeciwko odkręcaniu śrubek. W skrócie ciepnij do pudełka, bo chyba nikt z tego nie korzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Nakladki na sruby mocujace zacisk do adaptera. Wymysl Shimano, zbedny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Czyli mówicie że nic się nie stanie jak tego nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Wg Shimano bedzie koniec swiata, jednak poza Shimano tego i paru innych rozwiazan przy hamulcach nie stosujecie zadne inny producent hamulcow tarczowych. Przykladem moga byc podkladki pod sruby mocujace tarcze do piasty. Nikt nie twierdzi ze te rozwiazania sa glupie, raczej zbedne. Jesli nie wiedziales po co to, to mogles przeczytac instrukcje - chyba jest w pudle z hamulcem Zeby nie bylo - ja jej tez nie czytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Nie no instrukcji nawet nie wyciągałem Dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi