Skocz do zawartości

[wycena] Schauff z T-mobile

Kalpaw

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie wszystkich cyklistów :-)

W związku wiosennych porządków postanowiłem sprzedać zalegające rzeczy, dobrych kilka lat temu kupiłem w niemczech rowerek

Schauffa z logo T-mobila no osprzęcie:

Piasty:               EXAGE Przód HB-RM50 Tył FH-HG50

Klamkomanetki: Schimano RSX

Przerzutki:         Schimano RSX

Korba:               Exage300EX

Zębatki Przód:   Schimano Hyperdrive (stan BDB)

Obręcze:           Rigio Ultimate Power

Zaciski hamulców:Exage

Siodło:               Vuelta

Waga:                niecałe 11kg

Ciekawe ostrzeżenie na ramie:

"Uwaga! model wyścigowy, bez wyposażenia dodatkowego. Nie dopuszczony do użytku publicznego w ruchu ulicznym"

Niewiem czy to możliwe ale proszę o wycenę niewiem czy sprzedać czy czekać aż synek podrośnie a nóż złapie babcyla :-)

Pozdrawiam

post-183530-0-40516600-1426059040_thumb.jpg

Napisano

Wygląda na bardzo mało używany i ładnie zachowany. No i rama w atrakcyjnym malowaniu nieistniejącego już teamu T-mobile. Osprzęt niskiej klasy, ale ten rower to już klasyk i myślę że jego wartość będzie rosła z każdym rokiem. Na chwile obecną myślę że +/- 1000 zł, ale ja na Twoim miejscu bym go nie sprzedawał.

Napisano

Dzięki za zainteresowanie też tak właśnie myślałem żeby rowerek jeszcze trochę powisiał że tak powiem fajnie na niego popatrzyć od czasu do czasu

masz racje rower naprawde zadbany i świetnie wygląda nie wspomne o przyjemności w jeździe to taka różowa perełka w moim garażu :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...