Kalpaw Napisano 11 Marca 2015 Napisano 11 Marca 2015 Witam serdecznie wszystkich cyklistów :-) W związku wiosennych porządków postanowiłem sprzedać zalegające rzeczy, dobrych kilka lat temu kupiłem w niemczech rowerek Schauffa z logo T-mobila no osprzęcie: Piasty: EXAGE Przód HB-RM50 Tył FH-HG50 Klamkomanetki: Schimano RSX Przerzutki: Schimano RSX Korba: Exage300EX Zębatki Przód: Schimano Hyperdrive (stan BDB) Obręcze: Rigio Ultimate Power Zaciski hamulców:Exage Siodło: Vuelta Waga: niecałe 11kg Ciekawe ostrzeżenie na ramie: "Uwaga! model wyścigowy, bez wyposażenia dodatkowego. Nie dopuszczony do użytku publicznego w ruchu ulicznym" Niewiem czy to możliwe ale proszę o wycenę niewiem czy sprzedać czy czekać aż synek podrośnie a nóż złapie babcyla :-) Pozdrawiam
lajtspid Napisano 11 Marca 2015 Napisano 11 Marca 2015 Wygląda na bardzo mało używany i ładnie zachowany. No i rama w atrakcyjnym malowaniu nieistniejącego już teamu T-mobile. Osprzęt niskiej klasy, ale ten rower to już klasyk i myślę że jego wartość będzie rosła z każdym rokiem. Na chwile obecną myślę że +/- 1000 zł, ale ja na Twoim miejscu bym go nie sprzedawał.
Kalpaw Napisano 12 Marca 2015 Autor Napisano 12 Marca 2015 Dzięki za zainteresowanie też tak właśnie myślałem żeby rowerek jeszcze trochę powisiał że tak powiem fajnie na niego popatrzyć od czasu do czasu masz racje rower naprawde zadbany i świetnie wygląda nie wspomne o przyjemności w jeździe to taka różowa perełka w moim garażu :-)
lajtspid Napisano 12 Marca 2015 Napisano 12 Marca 2015 Masz garaż, więc masz gdzie go trzymać. Nie sprzedawaj
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.