Skocz do zawartości

[Rama] Czy ktoś potrafi zidentyfikować?

Darek6789

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam prośbę do wszystkich znających temat o pomoc w zidentyfikowaniu ramy z poniższej aukcji. Zastanawiam się nad tym rowerem ale nie mogę ustalić co to za rama a sprzedający który przywiózł rower w Holandii także nic nie wie. 

Za każdą cenną radę będę wdzięczny.

Serdeczne dzięki:)

http://allegro.pl/rower-szosowy-alu-carbon-shimano-tiagra-9s-bdb-i5158753739.html

Witam ponownie ja składałem szose bratu ,kupilismy taką rame z widelcem na allegro w2007  Rama była koloru czarnego bez naklejek klient co ją sprzedawał na allegro w opisie miał pare fotek roweru olsh na tej ramie z takim widelcem   Uzywa ją do dziś.

przejechał na tym rowerku ponad  50000km tak tak  było by oficialnie wiecej,lecz zapomniał sciągnąc licznika pod swoją pracą i licznik zmienił własciciela . nie ma samochodu   i dlatego jeżdił na nim gdzie tylko mógł   .pisze jezdził bo ma drugą szose a olsha uzywa juz od roku tylko do jazdy do pracy . Rama wytrzymała a widelec mega wytrzymały

Dzięki za opinie, myślę że na moje potrzeby w zupełności ten rower z taką ramą by wystarczył, jednak moje obawy dotyczą tego czy rama nie była spawana, naprawiana po kraksie itp... Po prostu zastanawiam się po co ktoś ją przemalował :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...