Darek6789 Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Witam, Mam prośbę do wszystkich znających temat o pomoc w zidentyfikowaniu ramy z poniższej aukcji. Zastanawiam się nad tym rowerem ale nie mogę ustalić co to za rama a sprzedający który przywiózł rower w Holandii także nic nie wie. Za każdą cenną radę będę wdzięczny. Serdeczne dzięki:) http://allegro.pl/rower-szosowy-alu-carbon-shimano-tiagra-9s-bdb-i5158753739.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Wygląda jak Accent Via Montana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek6789 Napisano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Faktycznie może to Accent....Opłaca się za tą cenę brać? sezon się zbliża, portfel pusty i nie ma na czym jeździć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej223 Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Witam. koledzy to nie jest ACCENT via montana .Via montana ma inny profil rury poziomej, najbardziej mi to pasuje na firme OLSH . składałem szose na identycznej ramie i widelcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek6789 Napisano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Dzięki Maciej za zainteresowanie. Pytanie co z tym malowaniem...tak sobie myślę, że jeśli ktoś zadał sobie trud żeby ją pomalować to jest duża szansa, że mogła być uszkodzona. Chyba nie będę ryzykował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej223 Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Witam ponownie ja składałem szose bratu ,kupilismy taką rame z widelcem na allegro w2007 Rama była koloru czarnego bez naklejek klient co ją sprzedawał na allegro w opisie miał pare fotek roweru olsh na tej ramie z takim widelcem Uzywa ją do dziś. przejechał na tym rowerku ponad 50000km tak tak było by oficialnie wiecej,lecz zapomniał sciągnąc licznika pod swoją pracą i licznik zmienił własciciela . nie ma samochodu i dlatego jeżdił na nim gdzie tylko mógł .pisze jezdził bo ma drugą szose a olsha uzywa juz od roku tylko do jazdy do pracy . Rama wytrzymała a widelec mega wytrzymały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek6789 Napisano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Dzięki za opinie, myślę że na moje potrzeby w zupełności ten rower z taką ramą by wystarczył, jednak moje obawy dotyczą tego czy rama nie była spawana, naprawiana po kraksie itp... Po prostu zastanawiam się po co ktoś ją przemalował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.