Skocz do zawartości

[rower] Rower dla mnie

pumeeq

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam  chciał bym zebyscie mi doradzili czy taki rower by dla mnie pasował i czy wgle nadaje sie do jazdy 

moj wzrost 168

i do jakiej ceny moge go kupic poniewaz jest na licytacji

RAMA: Rama aluminiowa hydrofomowana 19cali 

WIDELEC: Sr Suntour XCT 80 mm

HAMULCE: Tektro Novela mechanic disc 160mm

KOŁA: Weinmann U28 Disc

PIASTY: One Kt Disc Freeweel

OPONY: Impac Ridge Pac 26 x 2.0.

SIODŁO: Selle Royal Sport

SZTYCA: Hl alloy

MOSTEK: Zoom alloy

KIEROWNICA: Hl aluminium rised 600 mm

KORBA: Shimano FC 131 42/34/24 T  

PRZERZUTKI:  Shimano Tourney 21V 

MANETKI: Shimano ST-EF51 3x7

PEDAŁA: Aluminium

Napisano

Jak dla mnie to Twój wzrost i 19 cali to zła kombinacja, ramą jest za duża.

W ogóle to sie do jazdy nadaje,lepiej zadać pytanie jak Ty jeździsz i czy pod tym względem nada sie dla CIebie.

Napisano

168 cm to okolo 16,17". A do jazdy sie nada. Ma bowiem dwa koŁa. Choć przy 26 "kolach,amor 80 mm,musi pamietac poczatek lat tego wieku.

Ps: na forum nie handlujemy danymi osobowymi. Podpowiedz cos wiecej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.