ichris Napisano 9 Marca 2015 Napisano 9 Marca 2015 Cześć, Waham się między tymi rowerami. Czytając forum wiem, że Caledon ma lepsze podzpespoły natomiast nie wiem dokładnie które? Ponieważ na codzień jeżdże MTB Mongoosem ALD już od wielu lat to wypadłem z obiegu więc jakbyście wymienili największe różnice na plus (bądź na minus) Caledona to będę wdzięczny. Wziąłbym Northeca bo mi się bardziej podoba ale za Krossem przemawia łatwy dostęp do serwisu gwarancyjnego stąd moje wahanie. PS. Jestem otwarty również na inne propozycje. Ogólnie napalony byłem na Zethosa GTS 2014 ale skoro nie ma to trudno, trzeba szukać u konkrencji PS2. Mam 182cm wzrostu i 80kg wagi.. 21" będzie ok?
Root Admin Mieciu Napisano 9 Marca 2015 Root Admin Napisano 9 Marca 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.