gogo3000 Napisano 8 Marca 2015 Napisano 8 Marca 2015 Cześć wszystkim, po długiej rozłące z moim kochanym rowerem czas na powrót w strzemiona Zebrałem się wreszcie do kupienia pompki.Moje wymagania to: pompka stojąca manometr stalowy korpus/aluminium też dobre solidna jakość elastyczny wąż kompatybilność z wentylami presta aktualny rower to mtb, ale w przyszłości planuję szosę więc wysokie ciśnienia mile widziane precyzja pomiaru około 0,1 bara budżet to około 100zł+wysyłka Kupuję wysyłkowo więc sklep nie ma znaczenia, ale od paru lat jestem przekonany do bikestacji.przeglądając znalazłem takie coś, ale nie wiem co to jest warte: linkPozdrawiam Kuba
robertrobert1 Napisano 8 Marca 2015 Napisano 8 Marca 2015 A nie chciałbyś pozostać na wentylach samochodowych i uzywać pompki nożnej? Zdecydowanie jest wygodniejsza.
gogo3000 Napisano 8 Marca 2015 Autor Napisano 8 Marca 2015 niby tak, aczkolwiek mam koło dt-swiss zircon no i tam samochodowy nie wejdzie, a rozwiercać nie chcę.
Fenthin Napisano 8 Marca 2015 Napisano 8 Marca 2015 Lezyne Sport Floor Drive. Posiadam, polecam: http://tinyurl.com/lznspd pompka stojąca +manometr +stalowy korpus +solidna jakość +elastyczny wąż +kompatybilność z wentylami presta +aktualny rower to mtb, ale w przyszłości planuję szosę więc wysokie ciśnienia mile widziane +precyzja pomiaru około 0,1 bara - Skala co 5psi => 0,34barbudżet to około 100zł+wysyłka +/- Ale biorąc pod uwagę darmową przesyłkę nie wychodzi wcale tak źle. A nie chciałbyś pozostać na wentylach samochodowych i uzywać pompki nożnej? Zdecydowanie jest wygodniejsza. Mając w planach zakup szosy?
gogo3000 Napisano 8 Marca 2015 Autor Napisano 8 Marca 2015 pompka ciekawa, ale trochę nadwyręża budżet
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.