ilradil Napisano 8 Marca 2015 Napisano 8 Marca 2015 Szybkie pytanie. Posiadam opony 28" KENDA Kwick TRAX 700×38C na obręczach ALEX MT-26 . Planuję kupić na zmianę coś z ciężkim bieżnikiem do lasu. Pytanie to - jakie opony polecacie w przedziale cenowym do +/-100 zł za parę? Nie wymagam cudów, a jedynie coś w podobnej jakości jak te które posiadam na chwilę obecną. Jeżdżę amatorsko i wymagania mam takie aby się nie rozpadły przed końcem pierwszego sezonu oraz żebym mógł spokojnie jeździć nie martwiąc się, że zaliczę glebę na pierwszym lepszym zakręcie. : D Z góry dzięki za pomoc!
ilradil Napisano 15 Marca 2015 Autor Napisano 15 Marca 2015 Cześć! Jeszcze nic nie wybrałem. Póki co jeszcze nie zabiłem się na tych oponach, chociaż kilka razy mało co z zakrętu nie wypadłem. Z racji braku czasu na zgłębianie tematyki opon na własną rękę postanowiłem przetransferować fundusze w tym miesiące na inne komponenty. Liczę, że ktoś tutaj jeszcze coś poradzi. : D
talento259 Napisano 15 Marca 2015 Napisano 15 Marca 2015 http://www.centrumrowerowe.pl/czesci/opony-detki/opony-rowerowe-28-cali-622/p,opona-smart-sam-performance-28-dual-drut-50epi-schwalbe,40098.html Myślę że nic więcej w tej cenie nie wykombinujesz.
marekmelon90 Napisano 16 Marca 2015 Napisano 16 Marca 2015 Czy ktoś orientuje się gdzie można kupić opony Continental Vapor Pro ? Wersja dętkowa Z góry dzięki za pomoc
mrjarzab Napisano 18 Marca 2015 Napisano 18 Marca 2015 Ja też polecę smart samy. Miałem i byłem zadowolony.
Herman88 Napisano 18 Marca 2015 Napisano 18 Marca 2015 +1 na Smart Samy. Zresztą na 28" chyba nic innego nie ma w sensownej szerokości i z konkretniejszym bieżnikiem. No chyba, że bierzesz pod uwagę 29", ale te nie zawsze się zmieszczą.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.