herosa Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Czołem Poszukuję krótkich spodenek rowerowych (3/4 uda) z dobrą wkładką Cena do 180zł z dostawą... Szelki wypadałyby, żeby były białe, a na plecach siateczkowy materiał. Górę rowerową mam białą Kolor samych spodenek ciemny - czarny z wstawkami błękitnymi, mogą być ewentualnie całe czarne. Wpadły mi w oko takie spodenki: http://allegro.pl/spodenki-kellys-pro-race-blue-krotkie-new2014-i4839316444.html Prosiłbym o inne propozycje spodenek lub namiary, gdzie szukać Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Nigdy gaci nie kupowałem inaczej jak przez przymiarkę. Powód prosty to znaczy rozmiarówka rozmiarówce jest nie równa. Jak jesteś z większego miasta no nie ma siły by czegoś nie kupić nie przymierzając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.