spajderp Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 witam mam pytanie w tym roku chce spróbować startów w bikemaratonie i na stronie bm jest napisane że można przedstawić wyniki z innych maratonów aby startować z wyższego sektora (startowałem w Kaczmarku) i nie wiem w jakiej formie mam wysłać wyniki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Myślę że w formie e-maila do administratora/organizatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spajderp Napisano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 ale czy wystarczy że napisze je jako zwykły e-maila czy ma to być skan wyników z maratonów ze strony domtel-sport? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Nie jest najprosciej zadzwonic albo wyspac maila? Nie jest najprosciej zadzwonic albo wysłać maila? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Nawet bez wyników dostaniesz się do dość wysokiego sektora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.