kendzior1989 Napisano 7 Marca 2015 Napisano 7 Marca 2015 Witam, to mój pierwszy post na tym forum, więc proszę o wyrozumiałość Mam problem przy wyborze roweru do celów rekreacyjnych, planuję się poruszać głównie po ścieżkach rowerowych w mieście, wypady poza miasto są raczej mało prawdopodobne. Zastanawiam się między dwoma wymienionymi w temacie rowerumi, które mogę zakupić w takiej samej cenie. Zwracam się do Was z pytaniem co wybrać z tych dwóch, lub może jest na rynku na tą chwilę coś lepszego/porównywalnego w cenie do 1300 zł? Nadmienie że byłem już posiadaczem Lazaro Integrale, przejeździłem na nim sezon (dopóki się komuś za bardzo nie spodobał ) i generalnie sobie chwaliłem. Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi. Edit: Dodam, że o ile o Lazaro znalazłem bardzo dużo opinii o tyle o CTMie prawie żadnych, stąd moje pytanie.
rodszyld69 Napisano 7 Marca 2015 Napisano 7 Marca 2015 Zwracam się do Was z pytaniem co wybrać z tych dwóch, lub może jest na rynku na tą chwilę coś lepszego/porównywalnego w cenie do 1300 zł? http://allegro.pl/juz-jest-king-of-the-road-lazaro-integral-v3-2015-i5135488001.html?source=mlt
kendzior1989 Napisano 7 Marca 2015 Autor Napisano 7 Marca 2015 Czyli rozumiem, że opłaca się dopłacić te 100 zł różnicy od Senatore V3 do tego Integrala?
rodszyld69 Napisano 7 Marca 2015 Napisano 7 Marca 2015 że opłaca się dopłacić te 100 zł różnicy od Senatore V3 do tego Integrala? Tak, jest na lepszym osprzęcie. Napęd 3x9, manetki i przerzutki alivio. Może jeszcze coś utargujesz u sprzedawcy
kendzior1989 Napisano 7 Marca 2015 Autor Napisano 7 Marca 2015 Dzięki, chyba rozwiałeś moje wątpliwości Spróbuje się trochę potargować w takim razie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.