stanleypaw Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Mógłby mi ktoś doradzić jakąś fajną oponę do kół Dura Ace Road Tubelees, które w miarę łatwo można by założyć. Do tej pory używałem Continental Grand Prix 4000s, ale piekielnie ciężko się je zakłada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Kłaniam, No ale to dobrze, ze ciężko to-to sie montuje. Znaczy się łatwiej napompować przy ciasnym spasowaniu obręcz-opona. Jak bedzie luźno, to sie zaczną problemy... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stanleypaw Napisano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Może ktoś poleci mi fajną oponę tubeless Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Specjalnego wyboru to raczej nie ma, a że bezdętka na szosie idzie jak krew z nosa to i opinii tyle co kot napłakał... 3 modele od Hutchinson'a, 1 model TLR od Bontrager'a, 2 modele Schwalbe... Coś jeszcze? Nie mam pojęcia... Szukałbym rekomandacji na angielskojezycznych stronach, szczególnie tych zza Oceanu... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.