Skocz do zawartości

[rama] Kellys czy warto?

Molk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, zbliżający sie sezon zmusił mnie do szukania nowej ramki. mam mozliwosc kupienia mało jedzonej (jakies 1,5/2k km) ramy z kellys'a madman takiej jak na poniższym foto. Jest ona w bardzo ładnym stanie. Kolega z suportem i sterami chce za nią 360zl. wydaje mi sie, ze cena jest dobra, ale chciałbym zasięgnąć jeszcze waszego zdania.

Z gory dzieki.

post-183335-0-49540900-1425731784_thumb.jpg

Napisano

Witam..mam rowerek na tym modelu ramy i spisuje sie bardzo dobrze od 2011 roku bo z tego roku wlasnie jest to model..Jezdze glownie w beskidzie slaskim i zywieckim wszedzie gdzie tylko sie da wjechac rowerem badz zjechac..Waze 75 kg ale znajomy ma identyczna ramke i tez smiga przy 85 kg..

Jedyny problem jaki mozesz miec to sztyca bo 30.4 rozmiar jest dosc rzadki choc na allegro sa kellysowe dosc dobre albo kupisz reduktor jak bedziesz chcial jakas lepsza..

Ja ogolnie jestem z rowerku zadowolony i choc mam tez inny i odlozona kase na nowy to wciaz go ulepszam i jezdze bo go lubie i pasuje mi bardzo:):)

post-170311-0-62334300-1425734158_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...