Vipertomi Napisano 7 Marca 2015 Napisano 7 Marca 2015 Witam, mam pytanie odnośnie tego gdzie polecacie serwis rowerowy w gdańsku? Najbardziej interesują mnie regiony Morena ew. Wrzeszcz. Usterka która doświadczyłem to uszkodzony gwint w mechanizmie korbowym w miejscu wkręcenia pedała. Gdzie taką usterkę mógłbymnaprawić bez wymiany całego mechanizmu? oraz ile orientacyjnie coś takiego mogłoby mnie kosztować? Widziałem wątek w którym polecano MK Bike na morenie ale jest on już przeniesiony do Gdyni. Natomiast o serwisie u "rudego" na do studzienki ktoś pisał, że od razu chce wymieniać całe osprzęt - chyba, że coś się zmieniło ponieważ wpis był sprzed 2óch lat.
skwarek2 Napisano 13 Marca 2015 Napisano 13 Marca 2015 Ja ostatnio zerwałem gwint pedała w korbie. Zrobili mi to w Dre na Dempotowe w Gdyni - koszt 50 zł. Ale Dre Rowery są też na Wrzeszczu - Gdańsk, Partyzantów 52 tel: 58 354-41-80 Śmiało tam uderzaj.
szych Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Gruby z Wysepki we Wrzeszczu to zrobi. Tylko samą korbę mu zanieś, bo jak dostanie więcej, to różne moga być efekty. Mi miał wyplanować mufę, a przegwintował suport. * mówimy cały czas tylko i wyłacznie o przegwintowaniu korby, poza tym serwis należy omijać szerokim łukiem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.