nicram1987 Napisano 7 Marca 2015 Napisano 7 Marca 2015 Witam, Szukam bardzo wytrzymałego i stosunkowo taniego tylnego koła 26' do roweru górskiego (model za 500 zł z marketu). Pracuje jako listonosz więc zależy mi wyłącznie na wytrzymałości, solidności i jak najniższej cenie koła, inne cechy są zupełnie nieistotne. Dodam, że moja waga oscyluje w granicach 100 kg + kilkanaście kg dodatkowego towaru. Bardzo proszę o pomoc.
tobo Napisano 7 Marca 2015 Napisano 7 Marca 2015 Jaka kwote masz do dyspozycji? Jaki masz hamulec, tarczowy czy obreczowy? Zebatki masz nakrecane czy przykrecane nakretka? Ile jest tych zebatek?
modrzew Napisano 7 Marca 2015 Napisano 7 Marca 2015 A co się dzieje z obecnym kołem? Wiesz, że w postaci tego markeciaka kupiłeś najprawdopobniej skarbonkę bez dna?
nicram1987 Napisano 7 Marca 2015 Autor Napisano 7 Marca 2015 Jaka kwote masz do dyspozycji? Jaki masz hamulec, tarczowy czy obreczowy? Zebatki masz nakrecane czy przykrecane nakretka? Ile jest tych zebatek? Kwota w granicach 100 zł, nie chcę za bardzo dopłacać do tego i tak nieopłacalnego biznesu. Hamulce są typu v-brake. Z zębatkami nie wiem... Obecne koło się rozsypało, roweru nie kupowałem, dostałem za darmo.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.