mihaurs2 Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Hej, Czy ktoś z Was ma albo kojarzy lampkę montowaną na widełkach tylnego trójkąta? Widziałem takowe kilka razy na rowerach na ulicy, ale przeglądając net nie mogę nic znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesPL Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Dzień dobry O takie lampki chodzi? https://www.google.pl/search?q=lampka+na+tylny+widelec&newwindow=1&sa=X&espv=2&biw=1440&bih=781&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=zHr5VOCrF8nzUMu4hJAF&ved=0CCAQsAQ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Czy ktoś z Was ma albo kojarzy lampkę montowaną na widełkach tylnego trójkąta? ale przeglądając net nie mogę nic znaleźć. Ja znalazłem i kupiłem taką Pozdrawiam. Jka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihaurs2 Napisano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 I wszystko w temacie. Już wiem czego szukać. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.