PunTomas Napisano 21 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Witam koleżeństwo! Mam w swojej Meridzie przednią przerzutkę pt. Suntour 48T ( szczegółów nie znam ). Nie jestem zachwycony precyzją działanie tegoż ustrojstwa - w związku z tym mam pytanie - czy da się zrobić upgrade do klasy Shimano? No i czy jest sens? Stan obecny to owa przerzutka Suntour 48T obsługująca Shimano TX71 48-38-28, klamkomanetki to Shimano ST-EF50 jak w linku niżej: ST-EF50 Czy da się "podłożyć" do tej manetki jakąś lepszą przerzutkę? Jakieś Alivio, czy coś? Czy da się zamontować jakieś Deore? Czy Deore wymaga już własnych dedykowanych manetek? Bardzo proszę o opinię i konsulatcje.... Pozdrawiam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 21 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Da sie nawet XTR ;] , grupa nie ma praktycznie znaczenia. Co do przerzutki moze byc i Deore , tylko nie dam sobie reki uciac czy taki " duze " blaty obsluzy ale z tego co pamietam to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.