Bajerniak Napisano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Masz rację jepek, dzięki za podpowiedź, w zasadzie to już jestem zdecydowany na karbon CF 5.9 czyli budżetową wersję węgla i osprzętem xt. Tą różnicę między droższym modelem wydam na doinwestowanie siebie jak to określiłeś czyli: - kask - koszulka+spodenki - rękawice - licznik - buty - pedały - smary Myślę że w tysiącu się zmieszczę, no i jeszcze trzeba doliczyć transport 200zł. zastanawiam się tylko nad kolorem, czarny z błękitnym czy stalowy z czerwonym ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik73 Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 CF 5,9 to albo stalowy albo orange. Stalowy mi się bardziej podoba a najbardziej blue z CF SL 6,9 Czym one sięróżnią, tak dla laika? Da sięto zdefiniować w kilku zdaniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Zostalo napisane pare postow wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajerniak Napisano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Dzięki Panowie, zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi