scotek Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Ktoś się wybiera jak tak to co testuje i kiedy. Może jakiś mały spocik ?[emoji6] Niestety nie będę moim wehikułem ale zawsze coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
branec Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 A na czym polegają testy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Dostajesz rower z listy na stronie scotta lub na stronie plusa na ursynowie i niestety okazało się że jeździsz w grupach po 5-10 osób i po prostu testujesz. Ja np mam rezerwacje na sob 14 na sparka 910 A na czym polegają testy?Tu masz info i trzeba rezerwować (a miejsc podobno jest niewiele[emoji20] )http://www.rowery.com.pl/article.php?uid=443 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.