Skocz do zawartości

Napinacz

ShiftSZIT

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam;siema;cześć

Ostatnio zdjąłem z roweru przednią przerzutkę, nie korzystałem z niej więc było mi to na ręke, jednak jest pewien problem.Łańcuch lata jak szalony ;) niestety nie mam jak ( albo poprostu nie wiem jak) zamontować napinacz, dlatego też w mojej głowie urodził się pomysł by zrobić napinacz samemu np z trytytek i moje pytanie brzmi: Czy ktoś z Was robił już coś takiego, bądź wie/ma pomysł jak to zrobić??
Z góry dziękuje i pozdrawiam :)

Napisano

Witam;siema;cześć

Ostatnio zdjąłem z roweru przednią przerzutkę, nie korzystałem z niej więc było mi to na ręke, jednak jest pewien problem.Łańcuch lata jak szalony ;) niestety nie mam jak ( albo poprostu nie wiem jak) zamontować napinacz, dlatego też w mojej głowie urodził się pomysł by zrobić napinacz samemu np z trytytek i moje pytanie brzmi: Czy ktoś z Was robił już coś takiego, bądź wie/ma pomysł jak to zrobić??

Z góry dziękuje i pozdrawiam :)

Poczytaj to http://www.forumrowerowe.org/index.php?/topic/157988-[prowadnica-łańcucha]-Jak-zrobić-prowadnicę-łańcucha-do-napędu-1x10-za-10-zł?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...