rambolbambol Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Witam, Mam na sprzedanie oponę Schwalbe Marathon Dureme 28x2.0. Niegdyś miałem okazję popełnić jej recenzję: [opony] Schwalbe Marathon Dureme 28x2.0 - nietypowa recenzja Opona jest używana i ma przebieg około 1000km. Jak widać na zdjęciach, ślady zużycia są śladowe. To opony, które robią minimum 10 000km zanim padną. Marathon Dureme w tej wersji nie jest już produkowana a jeśli jest w sprzedaży, to osiąga zabójcze ceny. Dureme produkowana jest obecnie tylko w cięższej wersji Tandem. Moja ma 645g i szerokość 47mm na obręczy 18mm. Sprzedaję, ponieważ rozsmakowałem się w jeździe typowo terenowej i szybka opona tego typu nie będzie mi już potrzebna. Zdjęcia: http://s39.photobucket.com/user/Marcin_Ornowski/slideshow/Na%20sprzedanie Cena: 85zł Wysyłka: 8zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Tydzień minął ... cena spadła! Cena: 85zł 80zł Wysyłka: 8zł 5zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Opona sprzedana. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 16 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.