krzych777 Napisano 1 Marca 2015 Napisano 1 Marca 2015 Witam.Na dniach normalna wymiana napędu (wolnobieg 14-28, korba 48-38-28, łańcuch, suport). Chciałbym dokupić tylną przerzutkę bo niewymieniana od nowości. Służy niby dobrze ale te 30-40 złotych mógłbym dać aby ją odświeżyć. Szału nie ma - w grę wchodzą shimanowskie tourney i altus. Rower stary (giant gsr100), przerzutka to jakiś SIS shimano i nie wiem czy to będzie współgrać z resztą mojego starocia - chyba powinno ale wolę wiedzieć to przed zakupem. Przy altusie są jakieś wzmianki o SYSTEMIE SHIMANO 2:1, o którym nie ma słowa przy tanim torney'u. Wziąłbym altusa. Nie wiem czy jest jakaś różnica między nim a tańszym tourneyem. 90 zł na alivio juz za dużo bo nie oczekuję jakichś cud-malin. Ma działać latami na asfalcie. Pozdr.
Mod Team Puklus Napisano 1 Marca 2015 Mod Team Napisano 1 Marca 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.