Skocz do zawartości

[koszulki] Cztery koszulki po 3 kasztelany/sztuka ;)

porcelanowy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Powitoł

Na sprzedaż mam 4 koszulki rowerowe. Dosyć sensowne, niestety wszystkie na mnie za małe (mam 175cm wzrostu i ok 94-96 w klacie, zależnie kiedy mierzone ;) ).

Wymiary podane przy koszulkach ułożonych na płasko bez rozciągania. Stan opisuję przy każdej odzielnie. Ogólnie oceniam na dobry. Jeżeli w opisie koszulek pojawiają się te same frazy to znaczy że dotyczą każdej koszulki a nie że się jąkam ;):)

Biemme - materiał dosyc cienki i "perforowany."

Stan: bez rozdarć, rozpruć, przetarć, widać że używana ale nie zużyta. Stan dobry.

Zamek działa, na dole dodatkowo przeszyty (musiał się rozjeżdżać, teraz jest OK).

Wymiary:

- szerokość pod pachami: 54-55;

- szerokość na dole: 40 (na gumce), rozciąga się do takiej szerokości jak pod pachami;

- długość z przodu: 58cm;

- długość z tyłu: 74cm,

Trzy kieszonki z tyłu.

Fotki:

j0L0SAd.jpg

uDZijCb.jpg

Giordana - rozmiar z metki XXL, 6, 54.

Stan: bez rozdarć, rozpruć, przetarć, widać że używana ale nie zużyta. Stan dobry.

Zamek YKK działa dobrze.

Wymiary:

- szerokość pod pachami: 57-58;

- szerokość na dole: 38cm (na gumce), rozciąga się do takiej szerokości jak pod pachami;

- długość z przodu: 60cm;

- długość z tyłu: 76cm,

Trzy kieszonki z tyłu.

egSmJY4.jpg

DFkLdw4.jpg

UVEX - tej mi najbardziej szkoda bo kolorki świetne :)

Rrozmiar z metki M.

Zamek YKK działa dobrze.

Wymiary:

- szerokość pod pachami: 49-50;

- szerokość na dole: 43cm (na gumce), rozciąga się do takiej szerokości jak pod pachami;

- długość z przodu: 59cm;

- długość z tyłu: 75cm,

Trzy kieszonki z tyłu.

ruHp2Q3.jpg

K6Zxvl4.jpg

Gonso - tej też mi szkoda. Niestety za wąska w brzuchodupiu ;)

Stan: bez rozdarć, rozpruć, przetarć, widać że używana ale nie zużyta.

Stan dobry minus: kilka zaciągnięć materiału (widać o co chodzi na ostatniej foce), zame, działa dobrze ale trzeba uważnie wpinać w maszynkę.

Wymiary:

- szerokość pod pachami: 50;

- szerokość od szwów na ramionach: 38cm;

- szerokość na dole: 45cm (na gumce), rozciąga się do takiej szerokości jak pod pachami;

- długość rękawa od pachy: 51cm;

- długość rękawa od ramienia: 65cm;

- długość z przodu: 56cm;

- długość z tyłu: 74cm,

Trzy kieszonki z tyłu.

Sl6wEr3.jpg

KoEv7yD.jpg

XHB2TWq.jpg

Cena za każdą: 7,5zł (tyle co trzy puszkowane Kasztelany w lokalym sklepiku + 3 grosze :) plus koszta wysyłki.

Koszty wysyłki pojedynczej - 8,50zł za polecony priorytet (szybka i rejestrowana przesyłka).

Dziękuję i zapraszam na priva.

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...