porcelanowy Napisano 1 Marca 2015 Napisano 1 Marca 2015 Powitoł Na sprzedaż mam 4 koszulki rowerowe. Dosyć sensowne, niestety wszystkie na mnie za małe (mam 175cm wzrostu i ok 94-96 w klacie, zależnie kiedy mierzone ). Wymiary podane przy koszulkach ułożonych na płasko bez rozciągania. Stan opisuję przy każdej odzielnie. Ogólnie oceniam na dobry. Jeżeli w opisie koszulek pojawiają się te same frazy to znaczy że dotyczą każdej koszulki a nie że się jąkam Biemme - materiał dosyc cienki i "perforowany." Stan: bez rozdarć, rozpruć, przetarć, widać że używana ale nie zużyta. Stan dobry. Zamek działa, na dole dodatkowo przeszyty (musiał się rozjeżdżać, teraz jest OK). Wymiary: - szerokość pod pachami: 54-55; - szerokość na dole: 40 (na gumce), rozciąga się do takiej szerokości jak pod pachami; - długość z przodu: 58cm; - długość z tyłu: 74cm, Trzy kieszonki z tyłu. Fotki: Giordana - rozmiar z metki XXL, 6, 54. Stan: bez rozdarć, rozpruć, przetarć, widać że używana ale nie zużyta. Stan dobry. Zamek YKK działa dobrze. Wymiary: - szerokość pod pachami: 57-58; - szerokość na dole: 38cm (na gumce), rozciąga się do takiej szerokości jak pod pachami; - długość z przodu: 60cm; - długość z tyłu: 76cm, Trzy kieszonki z tyłu. UVEX - tej mi najbardziej szkoda bo kolorki świetne Rrozmiar z metki M. Stan: bez rozdarć, rozpruć, przetarć, widać że używana ale nie zużyta. Stan dobry. Zamek YKK działa dobrze. Wymiary: - szerokość pod pachami: 49-50; - szerokość na dole: 43cm (na gumce), rozciąga się do takiej szerokości jak pod pachami; - długość z przodu: 59cm; - długość z tyłu: 75cm, Trzy kieszonki z tyłu. Gonso - tej też mi szkoda. Niestety za wąska w brzuchodupiu Stan: bez rozdarć, rozpruć, przetarć, widać że używana ale nie zużyta. Stan dobry minus: kilka zaciągnięć materiału (widać o co chodzi na ostatniej foce), zame, działa dobrze ale trzeba uważnie wpinać w maszynkę. Wymiary: - szerokość pod pachami: 50; - szerokość od szwów na ramionach: 38cm; - szerokość na dole: 45cm (na gumce), rozciąga się do takiej szerokości jak pod pachami; - długość rękawa od pachy: 51cm; - długość rękawa od ramienia: 65cm; - długość z przodu: 56cm; - długość z tyłu: 74cm, Trzy kieszonki z tyłu. Cena za każdą: 7,5zł (tyle co trzy puszkowane Kasztelany w lokalym sklepiku + 3 grosze plus koszta wysyłki. Koszty wysyłki pojedynczej - 8,50zł za polecony priorytet (szybka i rejestrowana przesyłka). Dziękuję i zapraszam na priva.
porcelanowy Napisano 2 Marca 2015 Autor Napisano 2 Marca 2015 Powitoł Trzecia i czwarta przyklepane wstępnie do wieczora. Na priva można zgłaszać się do "kolejki" Jeśli nie będzie kupna to kontaktuję się z następną osobą. Dziękuję.
porcelanowy Napisano 6 Marca 2015 Autor Napisano 6 Marca 2015 Powitoł Jeśli bierzesz Dżiordanę to ostaje się tylko Biemme Zaraz odezwę się do ciebie na priva.
porcelanowy Napisano 7 Marca 2015 Autor Napisano 7 Marca 2015 Powitoł Wszystko wstępnie rozdysponowane. Jak coś zostanie to dam znać. Dziękuję i pozdrawiam.
porcelanowy Napisano 19 Marca 2015 Autor Napisano 19 Marca 2015 Powitoł Wszystko wysłane, a z śledzenia przesyłek wnoszę, że też odebrane Reklamacji nie widzę. Proszę usunąć temat. Dziękuję i polecam się na przyszłość
Mod Team anarchy Napisano 19 Marca 2015 Mod Team Napisano 19 Marca 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.