cyklofan Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Witam ! Planuje kupić na wiosnę swój pierwszy rower szosowy. Mój budzet to maksimum 2 tys., dlatego też szukam raczej używanego roweru Co myślicie o tym modelu? http://allegro.pl/rower-felt-f95-2012-r-m-56cm-i5135971151.html Proszę podpowiedzcie ewentualnie na co zwrócić uwagę przy kupnie . Rower ma mi slużyć głównie jako odskocznia od MTB na którym głównie się skupiam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristofer123456 Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Moim zdaniem rower jak najbardziej w porządku, tyle że cena trochę za wysoka i ta przesyłka która wynosi aż 130 zł za pobraniem. No i jeszcze czy rozmiar ramy odpowiedni dla Twojego wzrostu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleksJVCC Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Rower fajny, ale za te pieniądze możesz dostać coś znacznie lepszego Widziałem Treka na Ultegrze i chyba Cannondale na 105. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.