larguss Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Nazwa: GIANT Talon 2 (2015) Data dodania: 01 marzec 2015 - 13:29 Katalogowa 2799zł, kupiłem za 2600. Jeździ się całkiem przyjemnie. Po przesiadce z 10 letniego roweru komunijnego, różnica ogromna. Jako amator polecam. Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Łączę się z Tobą w bólu . Faktycznie z rabatem ktoś się nie popisał albo ty słabo negocjowałeś . Oczywiście żart. Bardzo dobry wybór tylko pamiętaj o rejestracji ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
larguss Napisano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Dzięki. Myślisz ze cenę dało się bardziej negocjować? Odwiedziłem 5 sklepów z tymi rowerami i jedyne na co się zgadzali to nędzny rabat o ile kupie akcesoria za conajmniej 200zl. Późniejszy rabat nawet nie pokrywał kosztów tych akcesoriów. Ostatecznie znalazłem sklep oddalony ode mnie o 100km który zgodził się na cenę 2600. Szczęście ze i tak tak musiałem jechać wiec przy okazji kupiłem rower. Ramę zarejestruje tylko niestety musiałem wyjechać na 2 tygodnie i pożegnać się z rowerem. Zrobię to gdy tylko wrócę. PS. Pomoże ktoś z wyborem stopki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Jak już się upierasz to mam sprawdzoną KLS Kicker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
larguss
Nazwa: GIANT Talon 2 (2015)
Data dodania: 01 marzec 2015 - 13:29
Katalogowa 2799zł, kupiłem za 2600. Jeździ się całkiem przyjemnie. Po przesiadce z 10 letniego roweru komunijnego, różnica ogromna. Jako amator polecam.
Zobacz rower
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.