FrancuzHKT Napisano 28 Lutego 2015 Napisano 28 Lutego 2015 Witam!Jestem szczęśliwym posiadaczem korby vertical(dartmoor). Ostatnio zużyła mi się zębatka sting, więc oczywistym jest że muszę kupić nową. Pytanie brzmi jaką byście polecili pod korbę vertical. Zależy mi na czymś mocniejszym od stinga, który jest zrobiony z aluminium 6061-T6 i na czymś poniżej 100zł. Myślałem o zakupie zębatki totem(dartmoor), tylko nie wiem czy będzie pasowała pod verticala.Dziękuję za wszelką pomoc!
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Lutego 2015 Mod Team Napisano 28 Lutego 2015 Kłaniam, Dowonla zębatka o BCD/PCD 104 w systemie 4-ro ramiennym bedzie OK. Dartmoorowskie bym omijał, gdyż zrobione sa chyba z qupy lub plasteliny a nie z alu. Swojego stinga wykończyłem zupełnie po 400km Szacunek... I.
Mod Team Puklus Napisano 1 Marca 2015 Mod Team Napisano 1 Marca 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.