matimi Napisano 20 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 witam mam problem: kupilem suport howitzer xr i nie moge wkrecic go w mufe? dlaczego tak jest??????? czy wszystkie mufy maja taki sam gwint? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 20 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Jaka masz rame ? wkrecasz go dobrze i w odpowiednia strone ? o ile nie zjechales juz gwintow to robiac to powoli i dokladnie nie ma problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matimi Napisano 20 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 już wszystko jasne kupilem nowy suport ale z dwiema prawymi miskami..... i co mam teraz zrobić????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fylyp Napisano 20 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 :034: :034: :034: nie wierze. kto Ci sprzedał taki suport ? idź jak najszybciej to wyjaśnić (mam tylko nadzieje że to nie Allegro) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 20 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Z dwiema prawymi i obie juz wkreciles daleko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matimi Napisano 20 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 no wlasnie allegro! a nie wkrecilem ich wogole bo lewa z prawym gwintem sie raczej nie wkreci:)))) ......... nooooo na szczescie wszystko sie wyjasnilo:] koles sie pomylil ale nidlugo przysle mi dobra strone:)))) pozdrowionka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.