onradow Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 Witam. Tu amator małych wycieczek po okolicach Gorzowa. Jeżdżę nie szybko nie krótko nie blisko ale za to zawsze w soboty i to przeważnie na cały dzień. Szukam kompana do owych wycieczek. Sprinterów na szosówkach oraz crossmenów na mtb nie zapraszm bo nie dam Wam najnormalniej rady. Moje średnie prędkości to 17-20 km na godzine realne . Pozdrowienia Konrad.
Keonidas Napisano 14 Lipca 2015 Napisano 14 Lipca 2015 Ja byłbym zainteresowany takimi wypadami, od wakacji zacząłem trenować, ale większy dystans spokojnie wytrzymam.
Iri Napisano 1 Października 2015 Napisano 1 Października 2015 Przez całe wakacje urządzaliśmy sobie z mężem takie wycieczki rowerowe. Za każdym razem wybieraliśmy inną trasę i cel podróży Masz tutaj małą ściągę ciekawych atrakcji w regionie: http://www.polskaatrakcyjna.pl/atrakcje/wszystkie/lubuskie Może nie wszystko mieści się w Twoim dystansie, ale kto wie... może kiedyś? Najbardziej podobało mi się w Nowym Kramsku
onradow Napisano 2 Stycznia 2016 Autor Napisano 2 Stycznia 2016 Ja byłbym zainteresowany takimi wypadami, od wakacji zacząłem trenować, ale większy dystans spokojnie wytrzymam. Mateusz nie odpowiedziałem bo jeżdzisz szybko a ja mam zamiar zwiedzać a nie połykać kilometry.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.