onradow Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Witam. Tu amator małych wycieczek po okolicach Gorzowa. Jeżdżę nie szybko nie krótko nie blisko ale za to zawsze w soboty i to przeważnie na cały dzień. Szukam kompana do owych wycieczek. Sprinterów na szosówkach oraz crossmenów na mtb nie zapraszm bo nie dam Wam najnormalniej rady. Moje średnie prędkości to 17-20 km na godzine realne . Pozdrowienia Konrad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keonidas Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Ja byłbym zainteresowany takimi wypadami, od wakacji zacząłem trenować, ale większy dystans spokojnie wytrzymam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iri Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Przez całe wakacje urządzaliśmy sobie z mężem takie wycieczki rowerowe. Za każdym razem wybieraliśmy inną trasę i cel podróży Masz tutaj małą ściągę ciekawych atrakcji w regionie: http://www.polskaatrakcyjna.pl/atrakcje/wszystkie/lubuskie Może nie wszystko mieści się w Twoim dystansie, ale kto wie... może kiedyś? Najbardziej podobało mi się w Nowym Kramsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onradow Napisano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Ja byłbym zainteresowany takimi wypadami, od wakacji zacząłem trenować, ale większy dystans spokojnie wytrzymam. Mateusz nie odpowiedziałem bo jeżdzisz szybko a ja mam zamiar zwiedzać a nie połykać kilometry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.