leniwyzaskroniec Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Witam, mam głupie pytanie Czy można dokupić taką plastikową blokadę zacisków hamulca jak na zdjeciu. Wpisuje już różne rzeczy w google i nic znaleźć nie mogę, nawet jak to sie nazywa. Dostałem takie 2 przy zakupie roweru, jednak gdzieś już jedną zgubiłem, albo dzieciak schował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOSHARTOS Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 słabo szukasz oferują to na wszystkich stronkach, gdzie patrzę za częściami - nazywa się najczęściej zabezpieczeniem transportowym, np na rose:http://www.rosebikes.nl/artikel/shimano-transportbeveiliging/aid:599862 - ja korzystam w nl, także przełącz sobie na polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leniwyzaskroniec Napisano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ok dzieki wielkie. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Jeżeli masz jakiś większy sklep/serwis w okolicy to podejdź i zapytaj. Często mają tego bardzo dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.