Robinek9 Napisano 25 Lutego 2015 Napisano 25 Lutego 2015 Witam, Mój syn wyrósł już ze swojego Bulls-a więc pomału chcialem coś złożyć. I tu moje pytanie czy ta rama http://allegro.pl/rama-bulls-aminga-rozm-52-lekka-aluminiowa-rama-i5102875060.html jest dobrym fundamentem do budowy MTB (średniej klasy) Z uwagi na to, że niezbyt szanuje powierzone mienie z zakupem nowego się wstrzymuje. Rower służy mu do przemieszczania się z punktu A do B więc żadna wyczynowa jazda. Z góry dzięki, pozdrawiam
sabZIRO Napisano 25 Lutego 2015 Napisano 25 Lutego 2015 Tak się zastanawiam.. skoro rower ma służyć do przemieszczania się z A do B to po co MTB ? Może jakiś prosty używany miejski? albo treking... budować specjalnie rower dla takich potrzeb.. no nie wiem.
Robinek9 Napisano 25 Lutego 2015 Autor Napisano 25 Lutego 2015 Też tak myślałem, ale (nastolatek) i cóż począć jak się kocha swoją pociechę
sabZIRO Napisano 25 Lutego 2015 Napisano 25 Lutego 2015 a tak z ciekawości jeszcze - jaki jest planowany budżet inwestycji? Bo może po prostu kupić gotowy używany zamiast szukać wszystkiego używanego osobno?
Robinek9 Napisano 25 Lutego 2015 Autor Napisano 25 Lutego 2015 Po części przekladka z obecnego, hamulce Tectro Draco (będzie miał z mojego) koła,sztyca,amor jest,zostają do kupienia przerzutki , manetki i oczywiście rama. Koszt do 1000 zł, z używkami jest ot ryzyko, że niezbyt legalnie zmienił własciciela.
macsi Napisano 25 Lutego 2015 Napisano 25 Lutego 2015 Jak się młody będzie dobrze czuł na ramie o profilu Female ( czyli dla dziewicy) i w dodatku z różowymi wstawkami to może śmigać....ach to gender
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.