Lvcky Napisano 25 Lutego 2015 Napisano 25 Lutego 2015 Witam serdecznie, Potrzebuje rower, który będzie używany głównie do jazdy po utwardzonych terenach, chodnik, szosza, kostka brukowa od czasu do czasu lekki teren. Jednak lubie czasem wjechać w teren, pozjeżdzać ze schodów, poskakać z wyższych krawężników. Obecnie jeżdżę na rowerze firmy eurobike specyfikacją zbliżoną do tego: http://www.eurobike.pl/pl/rowery-eurobike/rowery2013/mtb26/funsport01 Ostatnio dosyć poważnie ucierpiał, a jego naprawa może naprawdę wiele wynieść. Dlatego szukam nowego sprzętu ze zwględu na to, że z tamtego roweru żadnych 100% sprawnych część nie wyciąne. Nawet ramy Podsumowując potrzebuje rower, który nie będzie męczył mnie na szosie zbyt grubą oponą, ale także bedę mógł czasem minimalnie zaszaleć w lżejszym terenie, pobawić się w mieście jakimiś zjazdami z niskich nie stromych schodów, krawęzników itp mając pewność, ze nic nie uszkodzę. Mam 188 cm wzrostu i 68 kg. Nie wiem w jaki rozmiar kół i ramy się "pchać" Pozdrawiam. P.S Temat powielony przez przypadek zauważyłem, że dodałem go w złym dziale.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.